About

CozyKidz styliste Hebe van Asten-Koper

3

Multitalent en creatieve duizendpoot Hebe van Asten-Koper is de drijvende kracht en founding editor achter CozyKidzBlog. Als afgestudeerd journalist heeft ze haar sporen verdiend in het Nederlandse medialandschap waar ze sinds 1998 werkt aan diverse grote radio- en televisieprogramma’s.

2Naast haar werk in de media blijkt styling een tweede passie te zijn waar ze haar creativiteit in kwijt kan. Deze passie resulteert in twee prachtige kinderkamers voor haar eigen zoon en dochter waar ze veel enthousiaste reacties op krijgt. Een ware eyeopener waarna ze in februari 2014 samen met haar echtgenoot Vincent webshop www.cozykidz.nl opricht om ouders te inspireren om vooral unieke en creatieve kinderkamers te maken.

1

cozykidzblog-websho

Nu de webshop CozyKidz een succes is ligt er nog meer uitdaging voor haar in het opstarten van een bijbehorend blog. “Creativiteit kent geen grenzen, en mooie items ook niet; daarom verzamelen wij de meest bijzondere spullen en uitjes wereldwijd en laten ze je hier zien. Kortom; get inspired! Ik help je graag op weg!”

3

Leave a Reply

*